sminktetováló gépek
és kiegészítő termékek

Sminktetováló gép

Sminktetováló gép

A BELLA sminktetováló gépei elérhető áruk ellenére professzionális megoldást kínálnak mindazoknak, akik igényesek munkájukra és alaposan megnézik, mivel érhetik azt el. A BELLA sminktetováló gépeinek 2 az 1-ben tűi biztosítják a tökéletesen steril munkavégzést valamint a rendkívül precíz tűtartást. Miért? A régi, egyszerűbb gépekhez a tetováló tűk egy ún, műanyag kuplungba csatlakoztak, amit bizony gyakori rendszerességgel cserélni kellett volna ahhoz, hogy tűk a műanyag szerkezet tágulásának következtében ne végezzenek oldal irányú kimozdulást is. Tudjuk, hogy egy professzionális sminktetováló gépbe becsatlakoztatott tűnek kizárólag le-fel irányú mozgása lehet.

Amennyiben oldal irányba is kimozdulna, akkor a munka során a bőr sokkal jobban sérül a kelleténél, a sérült bőr jobban vérzik, a vérrel együtt sok pigment kifolyik a bőrből, így kevesebb pigment juttatható be a tetoválás alkalmával, ezért a korrekciós munkák és az elégedetlen vendégek száma is növekszik.

Hiába korrigálunk többet, a sminktetoválástól elvárható 2-4 éves élettartam kb 1 évre csökken.

Ugye sokan küzdenek ezzel a problémával? A BELLA sminktetováló gépei azoknak kínálnak tehát forradalmian új megoldást, akik nem tudnak vagy nem akarnak több százezer, esetleg milliós nagyságrendű összeget kifizetni egy új tetováló gépért, viszont professzionális minőséget szeretnének.

A 2 az 1-ben tűk tehát azzal a bizonyos kuplunggal eleve egybe vannak építve, amelyet a munka végeztével egyszerűen eldobhatunk, így soha nem lesz oldal irányú kimozdulása a tűnek.

A gépek külseje is rendkívül tetszetős, innovatív technikával készültek, rendkívül jó minőségükre pedig 1 év a garancia.

Laguna

A Laguna sminktetováló gép formatervezett, tetszetős króm-ezüst színben kapható. A 2 az 1-ben tűknek is köszönhetően rendkívül stabil tűtartással, sterilen dolgozik.

Alkalmazási területSminktetoválás, testtetoválás
Percenkénti leütési sebesség4500 - 8500 / perc
(75 - 140 / másodperc)
Csatlakoztatható tűtípusok2 az 1-ben típus, 1-7 végű tűk és 3-6 lapos tűk
Súly és méret70 g
13 x 2,5 cm
Csomagolás / méretDeluxe Kit dobozban, mérete 21,5 x  16,5 x 2 cm, súlya összesen 700 g
Oldaltérkép Sminktetoválás oktatás 2005-2022 © KT-Perfect honlapkészítés